• Rastlinkáreň
  • Kontaktujte nás
    0908 934 680
    Po - Pia: 9:00 - 15:00
  • Môj profil
  • 3 ks
    za 98.36 €
 Akciový tovar

Echinacea purpurová Primadonna White (semená)

Echinacea purpurová Primadonna White (semená)
Echinacea purpurová Primadonna White je mohutná trvalka na výsadbu do trvalkových záhonov. Výborne sa kombinuje s trávami.
ID produktu
1000276
0.99 €Cena / 10 ks
skladom

Rudbekia purpurová patrí neodmysliteľne do každej záhradky. Kultivar ´Primadonna White´ tvorí veľké biele kvety. Rudbekia purpurová uprednostňuje slnečné stanovište s kamenistou, mierne kyslou a dobre priepustnou pôdou. Výborne sa kombinuje s inými vyššími trvalkami ale vynikne aj v pozadí trvalkového záhona. 

Návod na pestovanie: Semená echinacey sa predpestovávajú v interiéri v marci. Vzídené sadeničky sa presádzajú von v polovici mája. Vzdialenosť medzi rastlinami by mala byť cca 30 cm. Rastline vyhovujú slnečné a teplé stanoviská, prípadne mierny polotieň. Je nutné chrániť rastlinu pred vetrom. Pôda by mala byť priepustná, hlinito-piesčitá, môže byť i chudobnejšia na živiny. Echinacea nevyžaduje pravidelnú zálievku, je na sucho dosť tolerantná.

 Špecifikácia
Farba kvetu:biela
Stanovisko:slnečné
Kvitnutie:jún až september
Výška:80 cm
Odolnosť:- 25°C
Počet semien v balení:10
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.