• Rastlinkáreň
  • Kontaktujte nás
    0908 934 680
    Po - Pia: 9:00 - 15:00
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
 Akciový tovar
AKCIA-40%

Hviezdicový Jazmín

Hviezdicový Jazmín
  • Hviezdicový Jazmín
  • Hviezdicový Jazmín
Atraktívna drevitá vždyzelená liana s bohatými tmavozelenými listami, ktoré sa v zime sfarbujú do bronzova. Zhluky voňavých, čisto bielych kvetov sa vytvárajú od júla do augusta.
ID produktu
1000262
Bežná cena: 14.99 €, Ušetríte: 6.00 € (40%)
8.99 €Cena
Na daný produkt nie je možné uplatniť: zľava, zľavový kupón, vernostné body
Rastlinku je možné dodať až v nasledujúcej sezóne a teda od apríla 2024

Hviezdicový jazmín ,  Trachelospermum jasminoides , je drevitá, vždyzelená popínavá rastlina s bohatými, tmavozelenými listami, ktoré sa v zime sfarbujú do bronzova. Od polovice do konca leta sa pestujú čisto biele, voňavé kvety. Môže sa pestovať pri stene v miernejších klimatických podmienkach alebo v skleníku či zimnej záhrade v oblastiach náchylných na silné mrazy.

Návod na pestovanie: Pestujte Trachelospermum jasminoides v dobre priepustnej pôde na plnom slnku alebo v čiastočnom tieni s ochranou pred chladným, vysušujúcim vetrom. Ak pestujete vo vnútri, vysádzajte do hlinitého kvetináčového kompostu na plnom svetle, ale nie na priamom slnku. Počas vegetačného obdobia voľne zalievajte a aplikujte vyvážené tekuté hnojivo mesačne, v zime zalievajte striedmo.

 Špecifikácia
Farba kvetu:biela
Stanovisko:slnečné
Kvitnutie:máj až október
Výška:200
Odolnosť:-5°C
Veľkosť pri dodaní:min. 20 cm
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.